Gröngöling.

.
.
.
.
.
.

 

 

 

 

Jag har minsann kommit på att jag plötsligt har väldigt mycket gröna kläder i garderoben. Som denna gröna klänning med vita hjärtan från Monki, fodralet med djup rygg från Beyond retro och min bästa secondhandfyndade glittertröja från Myrorna. Och så min gröna hatt som jag hittade i världens mysigaste vintagebutik i Pacific Grove, USA.


Kommentarer
Sara skriver:

Åh, från fönstret ditt så ser jag ett av husen som ju finns i de underbara kvarteren runt Vaksala torg (där jag också nästan bor!) :) Har du varit i frimärksbutiken på Väderkvarnsgatan? Den som är mitt över lampbutiken på Väderkvarnsgatan. Där finns det massvis av fina gamla vykort.

Den 2012-01-13 klockan 19:16:21
URL: http://snovitsapple.blogspot.com
Sara skriver:

Oj, jag angav visst fel bloggadress igen... Fin grön hatt har du i alla fall också

Den 2012-01-13 klockan 19:18:42
URL: http://snovitsapple.blogspot.com/
Lisa skriver:

åh den där gröna klänningen är så himla fin, den tittade jag på och tänkte köpa en gång, blev dock aldrig så. vad fint du bor också!

Den 2012-01-21 klockan 12:13:22
URL: http://popflickan.blogg.se/
nicolina skriver:

så himla tjusigt med grönt!

Den 2012-01-29 klockan 23:58:49
URL: http://somettbrevutanslut.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0