Mintblått och fransar.

.
.
.

 

 

 

 

Jag har ju, liksom alla andra, fått en himla dille på mintgrönt. Och mintblått, och citrongult och alla andra pastelliga färger som finns. Delvis beror detta på den stundande vårens intåg och längtan efter den.

 

I lördags satt jag i alla fall på mig min mintblå pastellklänning med fransar som jag köpt på Presenta. (Som jag för övrigt precis skrivit om i min secondhandguide i inlägget nedan. Genväg här!)


Kommentarer
Karoline skriver:

du är så fin!

Den 2012-01-29 klockan 16:57:47
URL: http://ikarolineshuvud.blogg.se/
Söderbergskan skriver:

Snygg kofta som hänger där i bakgrunden!

Den 2012-01-29 klockan 21:04:25
URL: http://soderbergskan.blogg.se/
nicolina skriver:

grymt snyggt! både du + allt annat..åhå!

Den 2012-01-29 klockan 23:51:29
URL: http://somettbrevutanslut.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0