Uppåt väggarna.

 

 

Uppåt väggarna second hand

Rosenlundsgatan 1

118 53 Stockholm

 
Öppettider:
Fredagar 12.00-18.30
Lördagar 12.00-16.30
 
 

 

 

 

När jag var i Stockholm hittade jag den mest fantastiska lilla secondhandbutiken på väg mot Beyond Retro. Namnet Uppåt väggarna passade så utomordentligt bra då den lilla mysiga butiken var fylld av skatter från golv till tak. Vi gick därifrån med frack och frackbyxor, en liten plåtburk och en vårduk till mitt kök.

 

Paret som jobbade där var så otroligt trevliga och jag passade på att fråga lite om hur det är att ha en secondhandbutik för mina framtida planer. Gissa om jag var sugen på att driva en egen liten butik när vi gick därifrån?

 

Är ni i krokarna på fredagar eller lördagar så tycker jag ni ska titta förbi. De berättade även att de preliminärt skulle utöka öppettiderna. Ännu bättre!

 

 

 

Uppåt Väggarna Second Hand
Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0