En pennkjolsdag.Idag var en pennkjolsdag. Och inte vilken pennkjolsdag som helst. En grön pennkjolsdag. Det ni! Och så hade jag min nya tröja som jag köpte på Vaksala torg för fem kronor och så ett par skor som jag köpt någonstans som jag inte kommer på. Ja, och så en rosa sjal på skallen! (Det bästa för alla dåliga hårdagar.)

Kommentarer
Gabriella skriver:

Åh vad söt du är hela tiden. Jag undrar var nånstans du bor, för du verkar fynda så många bra saker på second hand? Jag tycker allt jämt är så himla stort. kram gulliga du

Svar: Tack! Vad snäll du är och vad glad jag blir :) Jag bor i Uppsala och måste säga att jag hittat mina favoritställen i denna stan. Loppisens bästa vän är en nypa tålamod, något som jag inte varit bortskämd med. Men det kan man öva upp! Lovar :)
Kram!
.

Den 2012-09-18 klockan 21:30:59
URL: http://synvinkelb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0