En sån jävla hurtbulle.

 
Låt oss kicka igång denna underbart soliga dag med några hurtiga och likväl färgglada fotografier. Kjolen och hatten blomstrar likt blommorna på en sommaräng och blusen lyser härligt gul likt solen eller varför inte en liden kyckling! (Snälla, jag hoppas att ni förstår att jag är ironisk ibland, annars är jag rädd att ni skulle ogilla mig starkt)
 
I alla fall, kjolen är den här, fast den har hoppat från galgen och landat på min bak. Jag lövade ju att ni skulle få se den på och jag är ju en lady of promises. Hatten har jag köpt på Etsy. Och blusen är förförra årets pöskatröja från H&M.
 

Kommentarer
lisa skriver:

finis!

Den 2013-04-17 klockan 19:35:40
URL: http://popflickan.blogg.se
Madeleine skriver:

Otroligt fin är du. Jag gillar alla färger!

Svar: Tack! :)
.

Den 2013-04-21 klockan 22:40:16
URL: http://whitemaskgirl.wordpress.com
Ida! skriver:

Åh alltså den där tröjan har jag letat överallt efter sedan jag insåg att jag missade den när jag fanns på H&M (kanske enda nackdelen med att handla loppis?). Så sjukt härlig! Gillar din blogg sjukt mycket, sitter och läser mig igenom arkivet nu på jobbet hehe.

Den 2013-05-16 klockan 08:08:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0