Anslagstavlor i kork är finfina grejor det.

 
Nu har pysselfingrarna ivrigt drivit fram igen. Denna gång kom de över två par anslagstavlor i kork som stod på jobbet i sophuset och skulle skickas iväg till soptippen. De räddades av mig och fylldes med lite inspiration till mitt självutbildande i modehistoria. Den passade dessutom finfint i vårt skrivbordshörn!  
 
 
 
På ena sidan har vi sekelskiftes och 10-talsmode och på andra sidan har vi 20-tal. 


 
En frontfigur för sekelskiftessidan är den fantastiska Christobel Pankhurst och så en massa bilder från den franska tidningen La Gazette du Bon Ton från som grundades 1912. 


 
20-talssidan domineras av bilder från den franska tidningen Art Gout Beauté. 


 
Jag har även börjat med en 30- och 40-talstavla. Den har hittills bara fyllts med härliga 30-talsklänningar. 
 
To be continue säger ja! 

Kommentarer
Karolina skriver:

Vilken himla mysig blogg du har! Kram

Svar: Tack! :) Du är välkommen!
.

Den 2013-04-22 klockan 12:32:10
URL: http://karolinasfina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0