Det är Freitag!

 
 
Detta inlägg syftar till tre saker.
 
1) visa min nya fina blus/skjorta som jag köpte på vår loppis under Humanioradagarna. Kan det vara Stinas månne? Den sitter i alla fall bra om än något tajt över rövva.
 
2) Visa mina nya röda Mohedatofflor i modell Dolly Red som jag fick av mamma i födelsedagspresent. Dessa ska givetvis strutta fram på gatorna utan strumpor i vår och sommar.
 
3) Det är Freitag och det är strålande sol ute! Jag har gjort pincurls i kalufsen och ikväll är det fest á la Vårstämning på sant humanistiskt vis. Vill ni fira humanismen så kan ni hitta eventet här
 
Tills vi hörs igen vill jag önska er världens bästa fredag! 

Kommentarer
stina skriver:

det stämmer! snygg som tusan är du i min gamla skjortis!!

Den 2013-04-05 klockan 14:04:55
lisa skriver:

Söt unge!

Den 2013-04-09 klockan 21:49:39
URL: http://popflickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
















SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0