Jeansbrallor.

 
Dessa brallor, som jag knappt använt sedan jag köpte dem, åker i detta nu ned i min resväska inför New York. De har liksom legat och bara väntat på varmare dagar i garderoben och nu, ja nu, nu är det liksom dags. Så jäklans najs! 
 
Fortsatt god tisdagskväll på er ärade människor. 

Kommentarer
Charlotta skriver:

Hej!
Tänkte bara säja att jag ramlade in på din blogg från en kommentar på "Karolines vintage" och blev lycklig bara jag såg din header. Så himla fin! Sen scrollade jag vidare och bestämde mej genast för att lägga till din blogg i min blogglista.
Tycker man ska tala om om en tycker något verkar fint och bra så då gör jag det:-) Nu ska jag läsa vidare!

Svar: Vad fin du är och vad glad jag blir! Tack och du är mer än välkommen hit! :)
.

Den 2013-04-24 klockan 00:19:57
URL: http://charlottasofia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0