Min Mormors Vind.

 
Bloggosfären är oändlig. Den är evinnerlig, gränslös, endlös. Outtömlig, outsinlig och översvinnlig. Evig, omätlig, otalig. Och så alla andra synonymer på synonymer.se därtill. Det som är bra med detta är att man ständigt stöter på nya inspirerande och härliga personer att avundas, bli hänförd av och ja, ibland något besatt. (Haha) Idag har jag i alla fall hittat denna fina tjej som jag tänker följa  from this day on. Caroline heter hon och skriver på sin blogg med det fina namnet Min Mormors Vind. Fint tycker jag.
 
Kolla in hennes blogg här!

Kommentarer
Carrå skriver:

Men gulle då, nu blir jag rörd! Vad fint att du ville tillägna mig ett inlägg, detta kan jag leva på länge! :D Kram kära du!

Svar: Vad härligt! Tack själv!
.

Den 2013-04-11 klockan 23:10:21
URL: http://minmormorsvind.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0