Några fina tingestar ur skåpens gömmor.

 
Jag har ju tagit med er på en liten bakom-skåpsluckorna-resa i törpaköket tidigare och nu tänkte jag visa er några fina tingestar som jag rotade fram ur i dess gömmor. Som den här röda kaffemalaren. Hur fin? 


 
Och dessa Uppsala-Ekebytallrikar av sorten Tellus. Dessa ska det ätas mycket på i sommar!


 
Några fina koppar med brunt mönster av okänd art. Ingen stämpel eller något. Någon som vet något om dem? 


 
En Vereco-skål. 


 
Och så denna fantastiskt fina kökshanduken! 

Kommentarer
Madeleine skriver:

Vilka fina saker du har i dina skåp. Kökshanduken är en favorit hos mig med.

Den 2013-04-21 klockan 22:39:53
URL: http://whitemaskgirl.wordpress.com
Modz skriver:

Om nån skulle vara intresserad av att införskaffa sig en sån fin kökshandduk så säljs den på Åhléns i Stockholm (kanske även i andra städer) :)

Den 2013-04-22 klockan 21:26:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0