Tack Sophia!

 
Jag vill tacka min kära vän Sophia för hennes fina gåva. En fin och perfekt gå-runt-och-bara-slöa-och-göra-ingenting-klänning att ha i torpet i sommar. 
 
Tack tack tack! 

Kommentarer
Charlotta skriver:

Jag blev ju helkär i din blogg när jag hittade den för några dagar sen så därför ville jag ge dej lite länkkärlek:-) Här är inlägget: http://charlottasofia.wordpress.com/2013/04/27/lankkarlek-en-blommig-tekopp/

Hoppas du gillar!

Svar: Fantastiskt fint, och det värmer enda ned i tårna! :)
.

Den 2013-04-27 klockan 10:25:09
URL: http://charlottasofia.wordpress.com
Katrine skriver:

Du är som tagen ur en femtitals-film. Fint!

Svar: Åh, tack! En fin komplimang!
.

Den 2013-04-27 klockan 22:18:17
URL: http://katrijasatumaa.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0