Ett rungande utfall med kaffekoppen skvimpande i handen.

 
Jag vill börja med att i ett rungande utfall med kaffekoppen skvimpande i handen utbringa ett "glad måndag" till eder alla! Nu ska jag inte låtsas som om jag är så jävla hurtig dock. Jag är ganska trött och mår lite illa. Av en outgrundlig anledning. Och så springer jag upp och ner till tvättstugan då jag tvättar alla bloppisplagg! Sakta fylls lägenheten med en nytvättad arom. Nästan på gränsen till för mycket. Jag har en tendens till att ösa lite för mycket pulver ner i "tvättluckan". 
 
Jag tänkte i alla fall visa er mina nyloppade plagg ifrån förra veckans eskapader. Blusen köpte jag på Röda Korset för 30 kronor och pennkjolen köpte jag på Myrorna i Boländerna för 45 kronor och den gröna hatten är från USA. Nämligen från Pacific Grove som du kan läsa om här. 
 
 
 
 
Ha en fin måndag!
 
 
 

Kommentarer
lisa skriver:

tjusig du är! längtar till du lägger upp plagg på din bloppis. måste också sälja av lite kläder snart fast på tradera och rensa garderoben å göra fint =)

Den 2013-08-19 klockan 20:01:08
URL: http://popflickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0