En vit stickad blus som kallar på höstvindar.

 
I lördags var jag på Vaksala Torg och träffade en utomordentligt trevlig tjej som stod och sålde kläder. En massa plagg hon samlat på sig från sin vistelse i Berlin. Vindarna susade kring våra huvuden och blåste omkull hennes klädhästar om och om igen. Jag köpte en småblommig klänning och en vit stickad blus för sammanlagt 15 kronor. Jag tyckte det var lite för billigt och gav henne en tjugolapp.
 
 
 
Blusen illustreras på bilderna ovan. Bara vanligt och vit. Och ganska varm. Perfekt för hösten alltså. Kjolen köpte jag på Stella Dallas i New York. Och hatten är från samma ställe. 
 
 
 
 
Höstvindar kom!
 

Kommentarer
Mattias skriver:

Gud vilken fin kjol! Den blev jag helt smitten av! Vad är det för djur på mönstret?

Svar: Åh vad fin du är! Jag älskar den å! Jag tittade precis efter (har inte funderat över precis vilka djur det är) och det är sagodjur av något slag. Bevingade små hästar typ. Hehe! Men fin är den!
.

Den 2013-08-23 klockan 00:55:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0