Fan vad fittigt med Vithetsnormen.

 
Idag är det söndag. Vilket ofta betyder en dag i lungt frammak, kanske med en liten tryckande känsla av gårdagens ölintag bakom pannbenet. Jag tycker dessa dagar är perfekta för pod-lyssnande. På med hörlurarna och förlora sig bort i en diskussion eller ett samtal. 
 
Jag vill tipsa om Fan vad fittigts avsnitt om Vithetsnormen. Så otroligt viktigt och intressant! Kom till avsnittet genom att klicka på bilden ovan eller på denne länk. 
 
 
 
 
Glad söndag!
 
 
 
 

Kommentarer
Queen of Kammebornia skriver:

Ligga i soffan och lyssna på pod låter typiskt mysigt. Tack för tips!

Den 2013-08-18 klockan 16:01:47
URL: http://queenofkammebornia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0