Feminist makeup tutorial.

 
Jag hittade dessa fantastiska videos på Youtube för ett tag sedan och jag höll på att SKRATTA IHJÄL mig med min kära vän Agnes. (Nu kan det också ha att göra med att vårat allmäntillstånd var allmänt flummigt men denna tjej är fantastiskt. Lovar) 
 
 
 
 
 
Hennes namn är Taylor. Ni kan besöka hennes facebook här och hennes tumblr här! 
 
 
 
"Finally, apply a rosie blush to the apples of your cheek. This will give you a youthful and innocent apperance so that you still will look cute even when you are covered in the blood of a thousand men." 
 
 
Thanks Taylor! 
 
 

Kommentarer
Fanny skriver:

hahah åh fantastiskt.

Den 2013-08-03 klockan 12:00:34
URL: http://fannydarling.devote.se/
Daniella 🌙 skriver:

Åh vad fint ❤❤❤❤

Den 2013-08-03 klockan 12:22:04
URL: http://vapenbroder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0