F!esta!

 
 
Ikväll ska jag bannemej dricka rödvin och dansa. Det var lite för längesedan kan jag tycka ( i lördags alltså) och det är jag ju värd efter en tung jobbvecka (totalt 13 timmar). Skit. Men måste man ha legitima skäl? I sånna fall är det legitima skälet att F! Uppsala ställer till med fest på Orange ikväll. Som stöd till dagens demonstrationer för ett mer jämställt EU. Hurra! 
 
 
 
Hitta till eventet här! Kanske så ses vi på dansgolvet där bland annat F!:s talesperson Sissela Nordling Blanco ska DJ:a! Hurra igen och glad fredag! 
 

Kommentarer
Ia // Betraktelser från Fronten skriver:

En behöver aldrig en anledning för att dricka rött och dansa!
Hoppas det var asroligt, hade gärna varit där men det krockade med Getaway på hemmaplan. Tack för låttipset i förra inlägget btw, asbra!

Den 2013-08-10 klockan 13:02:25
URL: http://metrobloggen.se/razumishin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0