Inget fågelkvitter som ekar mellan de inre organen.

 
Jag har inte mycket svart i min garderob. Vilket är lite konstigt. Jag menar. Svart. The safe color. Färgen man vill ta på sig när man inte har något annat att ta på sig. När man känner sig svart inombords och den gröna klänningen på den prickiga galgen känns så jävla löjlig. Patetisk rent ut sagt. För ibland vill man inte klä in sin kropp i färg och låtsas att den speglar ens inre väsen. Ibland vill man inte ens sätta på sig sin blommiga klänning i hopp om att det svarta i magen ska lösas upp och ersättas med fågelkvitter. Som ekar mellan de inre organen. Ibland vill man bara vara helt jävla nattsvart. 
 
 
 
 
 
Delvis på grund av detta, och att den var förbaskat snygg, så köpte jag en svart klänning. Den är från Myrorna och kostade 105 kronor. 
 
 
 

Kommentarer
Miko skriver:

Du har så fina lockar i håret! :D
är det naturligt lockiga?
fast jag undrar hur du ser ut i spikrakt utsläppt hår :o

Svar: Jag har lockigt hår naturligt men då är det mer frissigt. Jag använder värmespolar för att få mer struktur i lockarna! :)
.

Den 2013-08-20 klockan 23:01:13
Malin skriver:

Fantastiskt fint alltihop!!!

Den 2013-08-21 klockan 12:49:49
Fanny Darling skriver:

Hela du är så fin, insida såväl som utsida. Hoppas det blir en fin begravning.

Svar: Vad fin du är!
.

Den 2013-08-22 klockan 13:35:52
URL: http://fannydarling.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0