No problemos, little galgers.

 
Jag vill bara visa dessa fina galgar som jag fick i present av mamma i helgen. Herregud vad hon överröser mig av gåvor. Tack fina mamma! 
 
 
 
 
 
Och nu hänger de och skälver av nakenhet på min klädhäst i väntan på att få agera hängare åt någon klänning eller kjol. No problemo little galgers, det ska nog snart gå att åtgärda. (hehe)
 
 
 
 
 
Hoppas ni har en fin fredag!
 
 

Kommentarer
Daniella 🌙 skriver:

Gus vad fint med klädställning!

Den 2013-08-09 klockan 16:33:49
URL: http://vapenbroder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0