Onsdagstips!

 
Jag vill tipsa om den EMINENTA bloggen Grrrl Collection. Den drivs av Emilia Henriksson och Malin Ringsby som skriver om musik, film, D.Y.I, fanzies och Riot grrrls. Riot grrrls är "en person som definierar sig som kvinna, agerar feministiskt och ägnar sig åt kreativ verksamhet. En Riot Grrrl är inte per definition feminist även om de flesta kallar sig för det." Det är även en rörelse som föddes i mitten av 90-talet i USA och startade som en feministiskt punkrörelse med en vilja att fler kvinnor ska ta plats och synas i kultursammanhang. 
 
 
 
Jag tycker detta är ett så fantastiskt bra initiativ och vill ni som läser bidra med ditt eget  fanzine, band, event eller en text till deras samling kan ni maila info@grrrlcollection.com. Jag tycker dessutom att deras hemsida är grymt snygg och fint komponerad. Man blir glad efter ett besök, jag lovar. Gå in och kolla själv genom att klicka på bilden ovan eller på denna länk. 
 
 
 
Puss på er Grrrl Collection! 
 
 

Kommentarer
Emilia skriver:

Åh va fint, tusen tack!

Puss och kram från oss!

Den 2013-08-07 klockan 15:15:15
URL: http://grrrlcollection.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0