Två fina drickdon.

 
Jag har minsann glömt att visa dessa fina drickdon jag fick i present av min kära mor. De är utan känt märke men fina som snus. Och perfekta för en köppa kaffe på eftermiddagskvisten. Ni vet, när man inte vill ha en stor kopp utan en liten. 
 
 
 
 
 
Pöss!
 
 
 

Kommentarer
VisaLiza skriver:

Så tjusigt! Jag är dessutom av den åsikten att kaffe smakar bättre när det dricks på kopp :) Liza

Den 2013-08-08 klockan 13:42:05
URL: http://visaliza.blogspot.se
mari skriver:

Men hjälp va fina! Jag älskar såna färgglada kaffekoppar! Blir så mycket roligare o mysigare att dricka kaffe då:-) tack fina du för en inspirerande o bra blogg! Kram

Svar: Tack för att du läser! :)
.

Den 2013-08-08 klockan 16:34:21
Martina skriver:

Jag har precis likadana! Också fått av mamma, haha. Undra var de kommer ifrån?

Den 2013-08-09 klockan 21:10:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0