Unga Feminister.

 
 
Ärade läsare! Jag hoppas att ni inte missat Unga Feministers nya hemsida! Om så vore så vill jag informera er i detta inlägg och samtidigt skänka en varm kram genom intranätet till initiativtagarna och de som arbetar med förbundet. 
 
Unga Feminister är en del av Feministiskt Initiativ och hoppas kunna föra samman många olika feministiska inriktningar. De jobbar för att unga ska våga kalla sig feminister och få bort den negativa stämpeln som ordet fått genom åren. Deras ambition är att fungera som ett forum där unga feminister med olika erfarenheter och idéer kan inspirera och lära av varandra. "Det är tillsammans som vi är starka och det är tillsammans som vi kan göra skillnad."
 
 
 
 
 
Besök deras hemsida genom att klicka på länken ovan eller på bilden. De har även en facebooksida som ni hittar här. Hurra för er! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0