Kornblå klänning med pärldetaljer.

 

Väldigt fin kornblå nyårsklänning med pärldetaljer! Behöver givetvis inte bäras till nyår utan även till julafton eller andra festligheter.

 

 

 

Dragkedja i sidan och i fint material. I gott skick. Storlek 34 (XS).

 

 

 

 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANNONSEN!

 

 

 

Kommentarer
Malin skriver:

Hej!
Försökte skicka meddelande till dig på tradera med blev informerad om att mitt meddelande innehåller otillåtna tecken (?!!) Anar inte vilka det är så skickar här istället.

Jättefin klänning! Var den är ifrån? Jag köper helst inte saker från HM, Gina osv, även om det är second hand. Brukar ju inte vara världens bästa kvalité heller…

Din blogg är fantastisk, tycker så mycket om att läsa den!

Svar: Oj vad konstigt! Den är tyvärr från H&M... :( Jag håller med dig där... Den gröna och den röda är second hand! Kram
.

Den 2013-12-10 klockan 15:24:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0