Menskoppspower!

 
 

Kommentarer
Daniella 🌙 skriver:

fast det blir ju extremt ohygieniskt? Inget snöre att få ut den med utan måste in och gräva med fingrar, plus en tampong är ju helt fräsch pga de är förpackade en och en medan den där sitter inne heeeeeeela tiden.... :(

Svar: Där håller jag verkligen inte med dig. Varför skulle ditt mensblod vara ohygieniskt? Det är snarare mer hygieniskt för din mutta eftersom dina slemhinnor inte torkar ut som de gör med tamponger. Mellan varje mensperiod kokar man upp koppen så den blir helt ren. När man byter sköljer man av den med varmt vatten. Det där med att det skulle vara ofräscht tror jag handlar om en vanesak!
.

Den 2013-12-05 klockan 15:29:21
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Kristin skriver:

Inte alls ofräscht, jag tvättar min med tvål och vatten varje ggn jag tömmer den (två ggr om dan), samt kokar den mellan perioderna.
Ytan på tamponger är ruggad= perfekt fäste för bakterier.
Utan på menskoppen är slät, inget bra fäste för bakterier. Det kallar jag fräscht!
I love my menskopp!

Den 2013-12-05 klockan 23:39:14
Signe skriver:

Wow, häftigt att hitta vår film här! Tack så mycket :) Menskoppar är bäääst! <3

Den 2013-12-06 klockan 21:10:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0