Smaragdgrön klänning med djup rygg och paljetter.

 
 

Väldigt fin och festlig smaragdgrön klänning med djup rygg!

 

 

 

Halslinning och armslut dekorerad med paljetter. Uppskattad storlek 34/36 (XS/S). Köpt på Beyond Retro och använd några gånger. Okänt märke.

 

 

Perfekt till nyårsfesten och fin med svarta strumpbyxor eller färgade. Går också att använda som topp under kjol! På grund av väldigt stretchigt tyg behövs heller ingen behå.

 

 

 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANNONSEN! 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0