Den första och sista törpaklädseln någonsin.

 
http://picasion.com/i/1Vuya/
 

För det första. Den där tingesten jag står vid. Vad är det här för ett konstigt don nu igen? Det heter något som jag inte kan komma på. Och vad är dess användningsområde? Något med klockan va? En sån jävla konstig grej när man tänker efter. En rund ganska otymplig sak mitt på gräsmattan. Den är dessutom ganska osmaklig. Eller vad tycker ni? I vilken tidsera byggde man dessa? De känns lite 60-tal va? Typiskt en sån där tingest som bara finns utan att man tänker på dess existens. Vad den är bra för. VARFÖR den finns.
 
Jaja, nog om det. Här tänkte jag bjuda på den första OCH den sista törpaklädseln under Törpalivskategorins historia. Dels för att jag ofta spatserar runt i bikini, dels för att jag oftast inte känner för att föreviga mitt torftiga törpanylle och dels för att ja, snart är törpatiden slut. Och också för att jag i princip sett ut såhär varje dag hela jävla månaden. Förutom när jag haft bikini då. De där shortsen har nog börjat mögla här och där skulle jag tro. Överdelen har varierat lite såklart. Denna hära är köpt på Myrorna. Och brallorna är från Montepellier, Frankrike. Torpatofflorna är ett skämt för de är så jävla ösköna när de borde vara sköna. Men de är från Moheda Tofflor i alla fall. 
 

Kommentarer
linnea. skriver:

det är ett solur!!

Svar: Just ja!
.

Den 2013-07-18 klockan 09:26:07
URL: http://estetpaket.blogg.se
saraspyssel.webblogg.se skriver:

alltså, du är så jävla skön! jag älskar dina bilder när du bjuder på dig själv! (syftar just nu mest på den sista, med två skiftande bilder) haha!

Svar: Vad fin du är! hehe tack! :)
.

Den 2013-07-18 klockan 10:26:27
URL: http://saraspyssel.webblogg.se/
Klara skriver:

När kommer du tillbaka till törpet?

Svar: Det är sista helgen i torpet denna helg! :) sedan blir det tillbaka till stan!
.

Den 2013-07-18 klockan 21:26:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0