En blommig tekopp finns på Fejjan å.

 
Hej och hå och glad lördag! Jag vill börja med att tacka alla nya likerz som susat in och blivit 336 styck på bloggens facebooksida! Kul! Här får ni veta när jag uppdaterar bloggen, och så delar jag en massa najsiga artiklar och annat samt att man kan klicka runt bland lite bilder på min lägenhet, mina klädslar, loppisgrejs, pyssel, jävligt viktiga saker och törpalivet.
 
 
 
 
Är man intresserad av detta så kan man gå in här eller trycka på "likerutan" i sidmenyn ---> Ja, eller så låter man bli. Om man ger blanka fan i när jag uppdaterar, skiter i bilder på min lägenhet och svär över alla idiotiska artiklar jag delar. Det är okej. Ha en fin lördag nu! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0