En naturlig kvinna.

 
 

Kommentarer
curiouscat skriver:

Jaa, vad ska man säga mer än att hon prickar rätt precis som vanligt?

Den 2013-07-01 klockan 19:32:41
URL: http://curiouscat.blogg.se
Miriam skriver:

Hej! Visst gjorde du ett inlägg någongång där det fanns en tavla där det stod "Girls just wanna have fundamental rights". Vill minnas att det var här jag såg den, men kan inte hitta det nu. Help please? Har gjort en tröja med liknande alternativ om du orkar klicka in på bloggen och titta. Puss och kram och tack för en superblogg!

Svar: Hej Miriam! Jovisst! jag hittade den hos 33 anledningar! Men här är den---> http://enblommigtekopp.se/2013/june/tre-fina-ting-i-aftonens-tidiga-timme.html
Jättefin tröja! Kram!
.

Den 2013-07-01 klockan 22:27:06
URL: http://miriambergstrom.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0