Tack för peppen angående the-ring-giiiirl.

http://picasion.com/i/1V0fT/
 
 
TACK för alla peppriga kommentarer och igenkänningsfaktorer angående the-ring-tjejen. Som i mina tankar gör mig sällskap varje gång jag går ut och borstar tänderna här. 
 
 
 
 
 
Ikväll har jag som tur är BÅDE Mårten och Agnes här. Tillsammans ska vi mota bort detta djävulens påfund dit hon hör hemma. Alltså djupt, djupt, DJUPT nere i brunnen. Eller kanske så bjuder vi henne in på en kopp te. I all enkelhet. Vi får se. Nu ska jag snart ut och borsta tänderna i alla fall... 
 
 
Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0