Flytt från törpe.

 
Idag packar jag och Mårten ihop våra tillhörigheter och lämnar törpalivet för stan. Det känns faktiskt otroligt skönt. Det har varit fantastiskt såklart, men jag längtar till min lägenhet. Något djävulskt. Jag ska:
 
 
 
 
 
Hälsa på familjen Pepparsson i kökshyllan. 
 
 
 
 
 
 
Sitta vid mitt köksbord och titta på byggarbetarna utanför och inte störa mig ett endaste dugg på oljudet. 
 
 
 
 
 
Omorganisera i stringhyllan. 
 
 
 
 
 
Bläddra bland mina klänningar på klädhästen och rensa bort och kanske bestämma vilka grejor som ska hamna i min eventuella webshop. (!) 
 
 
 
 
 
Sitta vid skrivbordet och skriva. 
 
 
 
 
 
Vattna blommorna på ballen. 
 
 
 
 
 
Sova i dessa lakan i min alldeles egen säng och ventilera törpalivet ordentligt. 
 
 
 
 
Hoppas ni har tyckt att det varit roligt att läsa om livet i törpet. Några fler inlägg kommer att dyka upp. Sådana som hamnat på efterslänten. Sedan ska jag skriva någon slags ventilation/resumé/slutsats/sammanfattning av kalaset tänkte jag. Vill ni läsa om tiden i torpet kan ni läsa här. Annars så kommer det bli mer i kategorin Min lägenhet framöver. Ha en fin söndagskväll! 

Kommentarer
Karro skriver:

Jaaa, mer lägenhet! Så inspirerande!

Den 2013-07-22 klockan 00:30:31
URL: http://karolinassmycken.blogspot.se
Lina skriver:

alltså. din lägis kan vara den finaste jag sett, kökshyllan är urtjusig!

Svar: Tack!!! Ja, den är mig kär! :)
.

Den 2013-07-27 klockan 14:45:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0