För att kärlek finns i alla former.

                  Bild lånad av Miriam.
 
För att kärlek finns i alla former. För att alla inte passar in i det heterosexuella facket. Det som anses som det rätta sättet att älska på. För att det inte finns ett rätt sätt att älska. För att all kärlek är vacker och äkta. För att sex inte alls bara är till för redoproduktiva syften. För att det är så sjukt att i vissa länder finns det lagstiftningar som förbjuder vissa former av kärlek. För att elaka tungor och onda blickar förstör förälskelser. För att vi fortfarande idag växer upp med en grundsyn där heterosexualitet är det normala och homosexualitet, bisexualitet, transsexualitet, intersexualitet och queer sexualitet trängs undan och hamnar i garderoben. 
 
Därför firar vi Pride. Därför går vi ut på gatorna och visar att ALL kärlek är rätt kärlek. Att det finns lika många sätt att älska som det finns människor i världen. Det finns inte ett rätt sätt. Inte en sorts kärlek. 
 
 
 
 
Happy Pride!
 
 
 

Kommentarer
lovisa skriver:

<3456789

Den 2013-08-01 klockan 08:30:25
URL: http://polichinelle.se
fanny skriver:

En så bra & sann text och så underbart fin bild. Happy pride!

Den 2013-08-04 klockan 01:25:34
URL: http://fannydarling.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0