Lövruskhjälm utan bäversafari.

 
Jag fick en kommentar från Vickan angående min förfrågan vad ni skulle vilja läsa om angående törpahelvetet sista veckan och fick följande svar: 
 
"Jag älskar dina torpar-inlägg! Känns som att man får ta del av den svenska sommaren trots att man är i stan och jobbar. Jag önskar allt denna vecka- ett överflöd av torparbilder! Bäversafari, dass-tur, frukostbilder, någon gammal dansbana, bilder på människor i byn och någon gammal kiosk - ja, du förstår kanske :)"
 
 
Först och främst. Denna vecka har ju tyvärr inte inneburit ett överflöd av torpabilder. Förlåt för det! En av anledningarna är att det är så jäklans jobbigt att ladda upp bilder på internetet som bemästras här. Usch! MEN jag bestämde mig för att uppfylla hennes önskning och de sista torpainläggen kommer att skapas utefter följande punkter: 
 
1) Bäversafari med lövruskhjälm
2) Dass-tur
3) En frukostbild
4) Ingen gammal dansbana för det finns ingen
5) Inga människor i byn för det finns inga (hehe) 
6) Kanske en gammal kiosk
7) En törpatur där alla rum presenteras i de skick de befann sig i vid fotograferandets stund. Alltså, ett jäkla kaos UTAN någon som helst försköning. (Klaras önskning) 
8) Ett hejdå och en utvärdering av törpalivet. 
 
 
 
Låter det bra? Sedan är det slutt, finito och inget mer törpaliv. På ett jäkla tag. Jag börjar i detta inlägg med punkt nummer 1) Bäversafari med lövruskhjälm! 
 
 
 
 
 
Den knåpades ihop med hjälp av Mårtens fiskarmössa, ormbunkskvistar och kvist från okänd buske. 
 
 
 
 
 
Den gav optimal kamouflagekänsla vid intagandet av annan växtlighet. Jag syns knappt alls. 
 
 
 
 
 
 
http://picasion.com/i/1Vxtd/
Vad gäller själva bäversafarit så blev det aldrig av. Det var för varmt och jag kände att jag inte riktigt var redo för att möta bävern öga mot öga i hans territorium. Även ifall jag var redo för själva terrängen. Så kära bäver, jag hoppas att du mår bra och att vi möts en annan gång. För bild på en bäver samt fakta kika in här. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Vickan skriver:

Åh, vad skoj! Ser fram emot detta torpar-frosseri! =)

Den 2013-07-20 klockan 16:18:52
URL: http://www.lifeandtimesofvictoria.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0