Måla fönster.

 
För några dagar sedan tog jag och Mårten tag i måleriet av den tredje sidan av törpet. Av existerande fyra. Det var dags att måla bland annat vårt sovrumsfönster som vi ligger och snusar under varje natt. Snusar som i andas när vi sover. Inte Göteborgs Rapé. Vi hakade loss dem för att komma åt bättre. 
 
 
 
 
 
Första steget blev skrapning och sedan en smärre tvättning. 
 
 
 
 
 
Och medan jag stod på marknivå och målade besteg Mårten de högre höjderna. 
 
 
 
 
http://picasion.com/i/1VjrL/

Såhär. 
 
 
 
 
 
När fönstren tvättats av fick de torka ett slag i solen. Sedan lades de på ett murket träbord för att skona min rygg.
 
 
 
 
 
Och sedan målas! 
 
 
 
 
 
Och så slutligen fick den vita färgen torka över natten. Vilket resulterade i att vi inte hade några fönster över våra arma huvuden. Och GIVETVIS regnar det något enormt när vi ska skutta ut och grabba tag i våra tandborstar. En gammal filt fick agera fönster den natten... 
 
 
 
 
 
 
Sedan målades de i ännu ett lager innan de hakades fast på sin ursprungliga plats. Superenket. Herregud. Och jag som aldrig målat hus innan. A piece of cake! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0