Någon som känner igen sig?

 
Någon som känner igen denna känsla? Jag brukar känna såhär när jag testar 50-talsklänningar och hämromdagen då jag TOTALT missbedömde ett par jeans som inhandlades utan att prövas. 
 
Serieteckning av Nanna Johannson, ur hennes bok Välkommen till din psykos. 
 
 
 
 
Ha en fin dag allihop!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Ida Nielsen skriver:

Haha åh jag vet precis. Typ "HAHAHA oj vilka stora byxor" *provar och så går de inte längre än till knäna*

Den 2013-07-31 klockan 10:29:57
URL: http://hebreiska.blogg.se/
Miriam skriver:

Känner exakt igen känslan! Brukar mumla något argt om "hade dom inte bröst på femtiotalet" för mig själv, även om det är ett par byxor jag provat. Vill förresten tacka för all inspiration och pepp, skrev faktiskt ett mejl till lokaltidningen kring orättvisan i rapporteringen av dam- respektive herrfotbollen idag, mycket tack vare att man blir modig av att läsa det du och andra feministbloggare skriver. Keep up the good work! (Lång kommentar, förlåt)

Svar: Vad fint! Jag blir jätteglad för långa kommentarer och hurra för ditt mail till lokaltidningen! Kram
.

Den 2013-07-31 klockan 13:29:56
URL: http://miriambergstrom.blogspot.se/
Intersexorwhat skriver:

Tackar för dagens skratt! Synd dock att det ska behöva vara så här, finns ju sjukt mycket människor med olika kroppsformer, men kvinnor över storlek small får ändå gå till specialbutik för att hitta kläder, typ.

Den 2013-07-31 klockan 13:52:21
URL: http://intersexorwhat.blogg.se/
lisa skriver:

mhm jag känner igen mig!

Den 2013-08-07 klockan 18:40:53
URL: http://popflickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0