Oh, Jennifer.

 
Vi börjar dagen med en peppig person. Jennifer Lawrence. Hon har en sån fantastiskt jävla härlig energi och jag älskar att hon kan skratta åt sitt fall i trappan när hon ska ta emot en Oscar och bita tillbaka på den dumma frågan vad som hände med "What do you mean what happend? HAVE you seen this dress?" Kolla här!
 
 
 
Ha en fin fredag!
 

Kommentarer
Fanny skriver:

Alltså åh ja, hon är helt fantastisk! En så underbar människa men bra grejer att säga och så rolig dessutom.

Den 2013-07-19 klockan 17:37:14
URL: http://fannydarling.devote.se/
m skriver:

Hon säger dock väldigt tokiga saker ibland som att "riktiga kvinnor" har kurvor och hackar rätt mycket på smala människor. Hon har goda intentioner, men presenterar dem på ett problematiskt sätt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0