Osäker på om du är feminist?

 
Är du osäker på om du är feminst? Gör ett enkelt test för att se efter! Med betoning på enkelt. Klicka på bilden för att susa dit likt den tangentknapprande datoranvändaren du är. 
 
 
 
 
 
Glad helg allihop! Det är ju fredag. Hurra! 

Kommentarer
Fanny Darling skriver:

Åh, vad härlig!

Den 2013-07-05 klockan 17:14:45
URL: http://fannydarling.devote.se
maja sandgren skriver:

kolla gärna in min blogg! 14-årig tjej från stockholm som njuter av sommaren för fullt. Läs om mina drömmar, Outfits, Mode, Tips och min vardag på min blogg! Kram

Den 2013-07-05 klockan 20:31:55
URL: http://majasandgreen.blogg.se
Ung Tant skriver:

Så klockren. Mer sånt till folket

Den 2013-07-08 klockan 23:51:11
URL: http://ung-tant.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0