Ta-sig-ned-på-smultronens-nivå-metoden.

 
Nu ska ni få följa med på smultronjakt. För herrejävlans vad mycket smultron det finns på törpatomten samt i skogen runt omkring. Jag och Mårten blev alldeles extatiskt smultronifierade och de röda små bären snurrade runt runt i våra huvuden när vi låg på mage med näsan i mossan och pillade bort dem från sina små fästen. 
 
 
 
 
 
Det gäller alltså, när man plockar smultron, att komma ner på deras nivå. Det fungerar inte att stå ovanifrån att med ögonen söka efter det röda guldet. De syns inte på grund av plantornas blad. Det gäller att ta sig ner på marknivå. Down to earth. Ner med näsan i mossan helt enkelt. 
 
 
 
 
 
http://picasion.com/i/1VioD/
 
Såhär! 
 
 
 
 
 
Och tadaa! Här gömmer de sig. Oh, ni saliga söta bär. 
 
 
 
 
 
Minuset med denna ta-sig-ned-på-smultronens-nivå-metod är att man blir ganska skitig efter ett tag. Särskilt om man väljer en tjock tröja med dammsugareffekt. 
 
 
 
 
 
 
Men, det gör inget när antalet smultron i skålen växer. 
 
 
 
 
 
Till det här! 
 
 
 
 
 
 
http://picasion.com/i/1VioY/
HURRA!
 
 
 

Kommentarer
Daniella 🌙 skriver:

Åh, du är så himla charmig!

Den 2013-07-11 klockan 15:36:11
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
C skriver:

Lyllosar!!!

Den 2013-07-11 klockan 17:30:49
Ida Nielsen skriver:

GOOOOTT! Mina balkongsmultron fick insektangrepp. Haha plantmörderskan :((

Den 2013-07-12 klockan 12:40:06
URL: http://hebreiska.blogg.se/
Siri skriver:

Haha älskar hur jag alltid fnissar till av dina bilder!

Svar: Åh, jag å! :)
.

Den 2013-07-16 klockan 12:16:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0