"Debate has heated up in Sweden." Svettigt!

 
Jag satt och glodde i statistiken just och blev paff av att så många besökare den senaste veckan varit från Los Angeles, New York, Melbourne och Sydney. What? 
 
 
 
Men så hittade jag en artikel på businessinsider.com. Hurra! Nu är ju artikeln en månad gammal och jag är otroligt seg. Men ändå. Klicka på bilden för att komma till artikeln. 

Kommentarer
Chimelle skriver:

Wow grattis! Vad häftigt att det slog igenom så hårt.

Den 2013-06-14 klockan 11:28:46
URL: http://onlineportfolio.blogg.se/
Ia // Betraktelser från Fronten skriver:

Awesome! Det är grymt najs när rätt folk uppmärksammas, grattis!! :D

Den 2013-06-14 klockan 12:46:40
URL: http://metrobloggen.se/razumishin/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0