Den bästa smet vi vet.

 
Det är inte alltid solkatter som leker på fönsterbrädet man möts av när man slår upp ögonen i törpalivets knarriga säng. Ibland så kan man välkomnas till ännu en dag med en drös regndroppar som hammrar mot pannloben instället. Så här var fallet igår. En gråmulen och regnig törpadag. Vad gör man då? Jo, man bakar. Kärleksmums stod på agendan. Detta för att Mårten och jag är sååå kääära. (Hehe, nej. Chokladabstiens var den mesta anledningen.)
 
 
 
 
 
Så vårt pittoreska törpakök fylldes med bakdon, ingredienser, bunkrar och elvispar. Hör och häpna. En eldriven visp har vi inte ens inne i stan. (!) Jag nästan vägrade använda denna modernitet utav törpalivs-spartanskt-leverne-anledningar. (Skojar)
 
 
 
 
 
http://picasion.com/i/1UREM/
 
Vi konstaterade att kärleksmums-smet är den bästa smet vi vet. Och Mårten slickar med sin sängkammarblick i sig allt det mömsiga. 
 
 
 
 
 
 
Jag är lite mer bak-seriös och smetar ut smeten på en plåt. 
 
 
 
 
http://picasion.com/i/1URFn/

Fast sedan stoppar jag huvu i för att smaska i mig jag å. 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har vi fika för en vecka framöver tjoho! Och eftersom våra kära vänner Ellen, Stina och Olle är här idag så ska de bjudas på kärleksmöms och kaffe. Trevlig helg allihop!
 

Kommentarer
JUNITJEJ skriver:

Så gott det är med smet!

Den 2013-06-28 klockan 22:09:51
URL: http://www.junitjejen.se
Mia - Fröken Dalarna skriver:

Oj, det var längesen jag bakade såna. Jag brukar göra med kaffeglasyr på. Göttigt!

Den 2013-06-28 klockan 23:13:03
URL: http://byggmia.blogspot.se
Longevity - en blogg om hälsa skriver:

Mums

Den 2013-06-29 klockan 10:00:00
URL: http://madelein.se/
Anonym skriver:

kolla in min blogg:) http://angelicahedestig.blogg.se

Den 2013-06-29 klockan 10:12:35
URL: http://angelicahedestig.blogg.se
Felicia skriver:

Åå älskar de här inläggen! Bara ligger här och längtar tillbaka till sommaren.:( Och du är ju så härlig!:)

Den 2013-12-15 klockan 11:55:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0