Den blååååå klänningen.

 
Alltid när jag tänker på färgen blå så ser jag Bert framför mig. Enträget lutar han sig över ett bord, med fingret i ögat och yppar fram ett "blå" med ett långt uttal på å:et. "Blååååååååååååååå". 
 
 
 
Gud, vad dåligt förklarat. Kölle här istället. Ja, ni fattar. 
 
 
 
 
 
 
 
Denna klänning inhandlades på Vaksala Torg för 30 kronor. Nästan för lite för dess finhet. Den slank i alla fall ned med törpapackningen idag. Pöss! 
 

Kommentarer
Mia - kakor, klänningar och svunna tider skriver:

Ahaha, DÖR när jag tänker på den Bert-scenen. ''Nuuuuu regnar det!'' är min standardreplik när det börjar droppa från skyn!

Den 2013-06-24 klockan 23:21:01
URL: http://byggmia.blogspot.se
Mari skriver:

Guuud så fin klänning! Helt grymt att man kan finna sådana fynd! Hoppas ni får det fint på törpet!:-) blev väldigt sugen på att själv leta reda på ett eget sommarparadis! Ha det fint!

Den 2013-06-25 klockan 07:57:44
URL: http://hellomari.blogg.se
Erika skriver:

Haha älskar Bert. Brukar lyfta på glasögonen som Bert och säga blåååå. Inte alla som fattar ;-)

Den 2013-06-25 klockan 23:21:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0