Den stora flytta-ut-till-törpa-dagen!

 
 
 
http://picasion.com/i/1UIcG/
 
Idag bär det ut till törpet. Hurra! Vi packar och fejjar. Gnolar och stuvar. Pillar och tänker. Pressar och stånkar. Bär och svettas. 
 
 
 
 
 
 
Men mest av allt är vi glada som små krusbär. Och förväntansfulla. Och så jäkla harmoniska. Från och med idag kommer det alltså blir mestadels törpaliv här en månad framåt. Men såklart också en massa annat. Kategorin Jävligt viktiga saker kan man bara inte låta stå tom. Det finns för mycket att pk:a sig över. 
 
 
 
Har ni några frågor om törpalivet får ni gärna maila eller skriva här. Så svarar jag. Hoppas ni alla har en väldigt fin måndag! 
 

Kommentarer
stina skriver:

hoppas det fina vädret håller i sig!

Den 2013-06-24 klockan 10:00:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0