En tiokronors-väska tjoho!

 
När jag var på loppis i Kolonilotten och köpte en massa fina grejs (som Mårten så fint illustrerar här) så köpte jag även en fabulöst fin väska. För endast tio kronor blev den min och härstammar från 50-talet. Med perfekt storlek, fint mönster och perfekt handgrepp så intar den en självklar plats på årets fyndalista. 
 
 
 
 
 
Jävlar vad glad jag är över min väska. Tjoho!

Kommentarer
CharlottaSofia -Diy, fashion, design & me skriver:

Åh, den var ju ljuvlig! Sällan en använder det ordet men den var verkligen det: Ljuvlig!
Och de där jeansen är så fina att jag inte vet var jag ska ta vägen :-)

Den 2013-06-11 klockan 18:57:12
URL: http://charlottasofia.wordpress.com
Elin skriver:

Fin väska!! Måste bara tillägga att du i andra bilden påminner sjukt mycket om Sandy i Grease när hon "tuffat till sig" mot slutet av filmen. Tror det kan vara håret i kombination med den svarta tröjan. Najs! (om man frågar mig)

Svar: Haha, ja den där Sandy är ju lite av en stilförebild ibland så jag tar det som en komplimang. Men det där med att sy på byxorna på huden för att de är så tajta. Ej min grej haha. kram till dig!
.

Den 2013-06-12 klockan 12:45:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0