Fittjournalen.

 
Jag vill starta denna underbara onsdagsmorgon med lite länkkärlek. För kärlek ska spridas. Susa ut i atmosfären till de som är fina, bra och värda lite löve. Och de flesta är faktiskt värda lite löve.
 
 
En ny blögg har nämligen susat upp till min menyrad "bloggkärlek" ovan och den skrivs av kvinnan på bilden. Elina. Och bloggen heter Fittjournalen. Fint som snus. Fint som fitta .
 
 
 
Ha en fin onsdag allihop!

Kommentarer
Liten gul spindel skriver:

Tack för tipset! har genast börjat följa :)

Den 2013-06-12 klockan 09:15:47
URL: http://litengulspindel.blogg.se
Elina Pahnke skriver:

Åh vad du är fin!

Svar: DU å! :)
.

Den 2013-06-12 klockan 10:31:05
URL: http://fittjournalen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0