Två bra grejs.

Bra grej nummer ett:
 
 
Jag tänkte skänka eder ett litet lästips idager. Hemsidan Hej kroppen. Ett fantastiskt bra initiativ där första meningen i deras presentation får mig att rysa enda ner i min ruttnande blånagel. "Det här är en kroppsrevolution. En motvikt till krav, ideal och normer. Här bestämmer vi. Det här är vår frizon." 
 
 
 
Bra grej nummer två:
 
 
 
 
Ni vet väl att det är sommar? Att man borde faktiskt ta och fräscha till sig lite. SE FRÄSCH UT. Det är viktiga grejer. Inte sunka till det. Utan alltid presentera sin arma kröpp från sin bästa sida. Nanna Johansson ger dig de viktigaste tipsen. 
 
 
 
 
 
 
 
Gå in och läs! Och hoppas ni har haft en fin måndag. KÄMPA! 
 

Kommentarer
Ida Nielsen skriver:

hahaha ruttnande blånagel. Det är jag just nu :))) /Hon med metalliclack eftersom det var det enda som täckte

Svar: Då kan vi vara blånagelssystrar! :)
.

Den 2013-06-17 klockan 20:32:34
URL: http://hebreiska.blogg.se/
Frökenfilantrop || Your cup of tea skriver:

Åh älskade Nanna! Det där inlägget fick mig att garva högt på kontoret ;-) Det andra känner jag inte alls igen så det ska bli spännande att kolla in!

Kram

Svar: Nanna är HELT fantastisk!
.

Den 2013-06-18 klockan 09:29:07
URL: http://frokenfilantrop.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0