Hipsterkonst.

 
Jo, jag tänkte bara. En del har ju varit lite svårflirtade med det här att American Apparel använder sig av sexistisk reklam. Jag skriver "en del", och detta är en ganska liten del såklart. *Det finns hopp om mänskligheten*. De flesta har faktiskt haft sitt huvud på rätt plats och sina ögon i sina ögonhålor. MEN, det är svårt för vissa att klicka sig fram mellan olika länkar, plagg och sidor. De vill liksom ha allt svart på vitt. "Meeeh, nej, vinklar du det inte lite nu? Jag menar, där är ju EN påklädd tjej av femtio."
 
 
 
 
 
Då tycker jag att ni ska gå in på AA:s tumblr. Här kan ni få en kaskad av naket, sexistiskt och kvinnoförnedrande. De har liksom samlat allt på en plats. HÄRLIGT! Och vad kallar dem det? Jo, ads and ARTS. Konst alltså. Hipsterkonst. Kallar man det konst så kommer man undan med det mesta. Särskilt om man ingår i hipsterkulturens kungadöme. On the top. 
 
 
 
Om inte detta tillfredställer er. Gå in på tumblrn The Girls of American Apparel. 
 
 
Vem behöver porrsajter när American Apparel finns? Eller nej juste. Det är ju KONST. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
lydia skriver:

hej fina. Kolla min blogg, det är en skrattfest, visst är det....

Svar: "nästan så att mina celluliter väljer att hoppa av självmant" Åh puss!
.

Den 2013-06-20 klockan 12:26:57
URL: http://radarparochtocke.tumblr.com/
Frökenfilantrop II Your cup of tea skriver:

Okej jag gillar konst, är konstintresserad. Jag är bra på konst! Har själv målat nakenhet och förstår konsten i den nakna människokroppen. Men det här!? Det här är inte konst!! Det här är mer likt PORR!
Det är förnedrande. Skapade för mäns ögon och en god tjänst till det rådande patriarkatet vi lever i. Jag blir så eldigt djävla förbannad rent ut sagt! Arg och ledsen…. Avskyr särskilt bild nr. sex då tjejerna böjer bak sina ansikten. Bilden skriker ta bort det som är ointressant på kvinnokroppen (ansikte, identitet, hjärna, känslor, själ mm) och visa det som är intressant (naken kropp, späd och spänd)
Blir så förbannad! Bra att du tar upp detta! Jag delar via min blogg DIREKT ASAP!!!!
Puss

Svar: Så fantastiskt bra kommentar. Heja dig!
.

Den 2013-06-20 klockan 13:48:29
URL: http://frokenfilantrop.se
AnnaCarin skriver:

om det hade varit konst hade någon urinerat på dem.
"Skämt" åsido. Alltså jag blir så jäla arg. *kokar*

Den 2013-06-20 klockan 17:00:08
URL: http://365eko.wordpress.com
Kajsa skriver:

Man blir ju helt tokig av det här! Men sen förstår jag inte heller att tjejerna ställer upp på det här och sen försvarar klädmärket. Alltså... det finns inga ord för hur förbannad jag är! Och alla förbannade klädkedjor som inte använder sig av naket, men ändå ha 3 meter långa modeller som inte käkat något på ett år. Jag blir vansinnig. Hur fan kan världen tycka att det är viktigare att tjäna pengar när deras jävla reklamkampanjer förtrycker kvinnor och påverkar unga (och gamla) tjejer tills dom svälter sig själva eller spenderar så mycket tid åt att hata sin egen kropp och sitt utseende. Alltså... nej, jag kan skriva flera sidor om hur arg jag är..

Den 2013-06-21 klockan 08:38:00
Linda skriver:

Vadå KONST! Är dom inte kloka i hövvet eller? Fan vad förbannad jag blev nu.

Den 2013-06-21 klockan 13:48:51
URL: http://misslindylee.blogspot.com
Annelie skriver:

Jag hoppas sjalv pa en framtid innom reklam, men ar det nagonting som jag rent ut sagt HATAR, sa ar det reklam for, lat oss saga strumpor, dar det ar fokus pa nagot helt annat! Strumporna, rakar liksom bara vara i bilden men det viktiga ar nagot annat.. I detta fall ar det ju till och med varre eftersom kvinnan objektifieras pa detta extrema(!) satt och bara blir en passiv varelse i underlage, utan nagon som helst funktion mer an att se sexig ut och vacka lusten hos den som ser verket. Usch! Jag skams verkligen over att ga in i en san har smutsig bransch, men hoppas sjalv att aldrig behova foreslo ett sant har koncept. Aldrig.

Den 2013-06-22 klockan 21:25:32
Matilda Gau skriver:

Det här är riktigt vidrig. De står verkligen för "sex sells". Usch.

Den 2013-06-23 klockan 16:23:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0