I need feminism because...

 
 
 
Jag fick detta fina tips av Sara! (Fan, vad jag älskar när ni tipsar mig om grejs!) 
 
 
 
 
Studenter på Cambridge har blivit tillfrågade om varför de behöver feminism. Bilderna ovan visar bara några av alla de goda anledningarna till feminismens existens. Klicka in här för att se över 600 fler! 
 
 
 
 
Tack Sara för att du taggade till min torsdag! Hoppas den kan peppra er andra också. Tillsammans är vi starka! (Fras snodd av Hanapee
 

Kommentarer
SARA skriver:

Varsågod! Det här gjorde lite av min dag måste jag säga ^^

Svar: Pöss!
.

Den 2013-06-22 klockan 09:54:28
URL: http://calmdowndearest.webblogg.se
Fanny skriver:

Hjälp vad bra! Älskar det.

Den 2013-06-22 klockan 16:18:10
URL: http://fannydarling.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0