It will be rain!

 
Idag är det ett syndaregn som strilar ned från himmelen här i smålands mörka skogar. Ett sånt där regn som letar sig in under dina kläder. In i varje öppen glipa. Hua! 
 
Men jag förtröstar icke! Jag har nämligen köpt en blå regnjacka från Röda Korsets barnavdelning för 20 kronor. Och denna kommer dessutom att vara den perfekta torpajackan i sommar. För det kommer att regna. It will be rain! 
 
 
 
Hoppas ni har en fin torsdag! 
 

Kommentarer
Lödder skriver:

Vi älskar att du är så färgglad

Sommarhälsningar från Lödder

Svar: Åh tack! Kram! :)
.

Den 2013-06-13 klockan 15:13:48
URL: http://hemmaspa.blogg.se
Elin Untz Untz skriver:

Azzå har du en peruk eller vad??? ditt hår är maddafakkin amazin och du är smashin!!! och smart o vettig!! det sista bör stå först men din hårman grep tag i mig som en blixtförälskelse!!

Svar: Haha! Nejdu, ingen peruk här inte. Det är mitt alldeles egna burr faktiskt. Lite självlockigt och så har jag värmespolar i för att få de där mer lagda lockarna. Typ. Haha, vad fin du är och tack!
.

Den 2013-06-13 klockan 15:39:58
stina skriver:

alltså första bilden <3

Den 2013-06-13 klockan 17:07:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0