Låt mig presentera...Tvättdonet!

 
Såhär såg mitt och Mårtens tvättdon ut när vi var i stugan under våren. Kockumsbaljan rotade jag fram under min sakletar-eskapad i maj. Den gröna kvisten som ni kan se ligga och skrota på gruset är en vinranka som vi ska fästa upp på glasverandan efter att vi putsat fönstrena och skrapat lite färg-leftovers. 
 
 
 
 
 
 
Vi har nu, i skrivande stund, uppdaterat vårt tvättdon till ett tvättdon-deluxe. Detta ska ni få se bilder på inom kort. Exiting times! 
 

Kommentarer
CharlottaSofia- Diy, fashion, design o me skriver:

Ser mycket fram emot att se "tvättdon deluxe". "Tvättdon basic" är ju redan det, fantastiskt!
(Och grattis till placeringen på bloggtoppen..eh..blogportalen? Nu blev jag osäker på namnet när jag inte har inlägget så här framför mej. Hursomhelst, vad det än heter: Det är du så himla värd!!
Din blogg är underbar!)

Svar: Åh vad FIN du är! Jag blir så jäkla glad. Äsch bloggportalen, bloggtoppen, tomato tomato. Hehe. Bloggportalen heter det visst :) Jag är så glad att du läser. En varm sommarkram till dig!
.

Den 2013-06-25 klockan 18:14:53
URL: http://charlottasofia.wordpress.com
Longevity - en blogg om hälsa skriver:

Så fint! :-)

Den 2013-06-25 klockan 22:24:23
URL: http://madelein.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0