Lönegapet enligt orgasmindex.

 
Oliver & Eva har gjort en intressant illustration över hur löneskillnaderna ser ut mellan män och kvinnor. Jag tycker det är fantastiskt att det finns människor som sätter sig ner och börjar nysta på nya och intressanta sätt  att skilldra orättvisor och politiska dilemman. Och ja, orgasmer vill man INTE gå miste om! 
 
 
 
Vad tycker ni? 
 
 
 
 
Tack Tobias för att du skickade denna till mig! 
 

Kommentarer
Frida skriver:

Skrattade högt när jag läste det här. Så himla rolig och tilltalande vinkel! Lika lön ger fler orgasmer. Så himla värt argument!

Den 2013-06-26 klockan 08:24:39
URL: http://franfrida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0