Någonstans mellan adamsäpplet och gomseglet.

 
Hittade denna bild hos Hanapee och ja, den är ju helt fantastisk. Perfekt att kicka igång dagen med tycker jag. För humor är ett väldigt effektivt medel att använda sig av när man vill föra fram ett budskap. Humor kan alla ta till sig. Och även ifall skrattet stockar sig i halsen. Någonstans mellan adamsäpplet och gomseglet. Så har det i alla fall skapat en reaktion. 
 
 
 
 
 
Trevlig tisdag! 
 

Kommentarer
Jennifer skriver:

Haha, åh! Såg den också! Helt fantastisk!

Den 2013-06-18 klockan 08:54:48
URL: http://jenniferstroud.blogg.se/
Lödder skriver:

Underbart!

Den 2013-06-18 klockan 10:17:32
URL: http://hemmaspa.blogg.se
Lydia skriver:

Du har så rätt så!kloka ord! Jag och mamma skrattade ikapp via telefon inatt när vi läste Nannas guide till sommar fräschhet! Så jakla bra!

Svar: Ja, så JAKLA bra! Heja Nanna!
.

Den 2013-06-18 klockan 11:23:14
URL: http://radarparochtocke.tumblr.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0