Oh, du hästkraftskåta patriark i din trimmade BMW.

 
Denna bil cyklar jag förbi på väg till jobbet. Nästan alltid står den där, slarvigt parkerad, och provocerar skiten ur mig. DU BLEV JUST OMKÖRD AV EN TJEJ! Fattaru? Det satt en BRUD i bilen som du precis blev OMKÖRD av. En KVINNA. Är du inte provocerad? Ska du inte ge igen? Kom igen, gasa rå! Inte ska en kärring få köra om dig. Oh, du hästkraftskåta patriark i din trimmade BMW. Gasa råååååå! 
 
 
Och kanske tycker du att det låter löjligt. Kanske tycker du att det här med KÖNSRELATERADE OLYCKOR låter som något PK-maffian och genuspoliserna hittat på. Men det händer. Men igår hände det. Tre män i bil provocerades något så oerhört över att en kvinna körde förbi dem på E4:an i Gävle. Så pass att de körde ikapp och sedan rakt ner i diket. Samma färd som jag HOPPAS att detta könsdiskriminerande dravel tar. Rakt ner i diket. För detta är ju helt bananas. 
 
 
 
Läs vad Hanapee skriver om det här. 
Och Genusfolket tipsar dig hur du skyddar dig i trafiken här. 

Kommentarer
Tim skriver:

Direktlänk för den som inte hittar i Hanapees blogg:
http://hanapee.com/blog/2013/06/17/direkt-skadliga-konsroller/

Svar: Oj! Blev fel! Tack! :)
.

Den 2013-06-17 klockan 16:24:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0